Dé 11 Redenen

 1. Motorrijschool Vos leidt je op volgens de laatste opleidingstechnieken. De motorinstructeurs scholen zich dan ook doorlopend bij. Zaken als kijktechniek, zien en gezien worden, bepalen van juiste snelheid en positie en daarmee het bewust rijden wordt extra aandacht aan besteed. Het aanleren van ongevalsvermijdend weggedrag speelt tijdens de lessen een belangrijke rol.
 2. Bij de 12 bijzondere verrichtingen wordt er zoveel mogelijk een verband gelegd met de praktijk. Het wordt niet als examentrucje aangeleerd. Er wordt naar gestreefd om jou vaardigheid boven het gewenste examenniveau te brengen zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien.
 3. Er wordt je kosteloos een veilige complete motoruitrusting ter beschikking gesteld. Een comfortabele helm (Nolan N84 N-Com), een warme beschermende jas met uitneembare binnenvoering voorzien van stevige protectoren, een veilige motorbroek, regenbroek alsmede handschoenen worden u gratis ter beschikking gesteld. Mochten uw maat niet op voorraad zijn wordt die alsnog aangeschaft. U hoeft zelf alleen zorg te dragen voor enkelbedekkende schoenen of laarzen. Eventueel zijn tevens een aantal gangbare maten motorlaarzen beschikbaar op de rijschool.
 4. Bij start van de rijlessen zijn handschoenen en helmmuts inclusief. Deze vertegenwoordigen een waarde van 40,00 euro.
 5. Je rijdt op de zeer gemakkelijk te rijden Honda CBF  600 ABS NA. Deze lesmotoren zijn voorzien van beschermende valbeugels, comfortabel windschermpje en handvatverwarming  en verkeren altijd in uitstekende staat van onderhoud (MotoPort Echt).
 6. GEEN wachtlijst, Je kunt binnen 10 dagen al starten met de opleiding tot motorrijder.
 7. Concurrerende tarieven. Vergelijkt u de tarieven gerust met andere motorrijscholen. Bij afname van een lespakket vanaf 25 uur ligt het uurtarief zelfs op 42.50 euro. Lessen boven het 30 uurs pakket zijn zelfs 41 euro per uur. De lessen duren minimaal 60 of 120 echte minuten.
 8. Wij, als motorrijschool maken gebruik van professionele communicatie-apparatuur zodat u verzekerd bent van goede storingsvrije communicatie tijdens de les. U krijgt GEEN persoonlijk oordopjes wat irriteert. De communicatie is vast in helm ingebouwd. N-com systeen van Nolan. Tevens is helm voorzien van een zonneklep.
 9. Hygiene: Geen gezamenlijk gebruik van handschoenen en helmmuts! Bij de lespakketten maken handschoenen en een helmmuts deel uit van het pakket. U dient de helmmuts ten alle tijde onder de helm te dragen. Zo blijven de helmen schoon. In andere gevallen wordt u een leenhelmmuts ter beschikking gesteld.
 10. Bereikbaarheid. Motorrijschool Vos ligt in Tegelen, 3 minuten van de A73. Zo ben je snel ter plekke. Parkeren bij de rijschool is gratis. 7 minuten lopen vanaf het station. 2 minuten vanaf de bushalte
 11. U kunt kiezen uit meerdere examenplaatsen voor het examen Verkeersdeelname zoals Venlo en Horn. Andere plaatsen in overleg.

Wie is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Fanbox